Barrualdeetan material ez jangarria kudeatzen laguntzen duten irtenbideak proposatzeko gai al zara?

Gipuzkoako etorkizunerako estrategikoak diren sektoreen eraldatze digitala sustatzeko xedearekin Gipuzkoako Foru Aldundiak eta Telefonicak sustatu duten Gipuzkoa Open Future_ ekimenak gastronomiaren arloko digitalizazioan kokatukuko bere bigarren erronka abiarazi du Basque Culinary Center zentroarekin – munduan gastronomiako prestakuntza, ikerketa eta berrikuntzan erreferentea- batera.

Erronka hau ezagutzera gonbidatu nahi zaitugu. Xedea da teknologia berrien potentzialaz baliatuko diren proposamenak bilatzea, biltegietan zein iragaitean inbentarioaren kudeaketa erabat edo partzialki hobetuko duen, eta inbentariatutako elementuak -ahal bada denbora errealean- aurkitzen laguntzeko Basque Culinary Center zentroari deialdi honetan, ondorengo erronka hau planteatzen du Basque Culinary Center zentroak: konponbide integral, azkar, erraz eta eskalagarri bat diseinatzea zentroan elikagaia ez den materiala kudeatzeko, era horretan berrezartzeko beharrei aurrea hartzeko eta hirugarrenen sistemekin integratzeko aukera eskaintzeko.

Informazio gehiago, hemen

Lagun diezagukeen norbait ezagutzen baduzu, zabaldu mezu elektroniko hau
 

 

 

MIRAMOON PHARMA ekimenak lortu du XVIII. Manuel Laborde Saria
Ingurunearen jarraipena, berrikuntza eta barnekintzailetzaren motorea